Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Ο Richard D.Wolff μιλάει για τα λεφτά που υπάρχουν...!!!! ( Video)


O R. Wolff μιλάει στο παρακάτω βίντεο για τον «μονόδρομο» που επιβάλλουν τα κρατικά ελλείμματα, καθώς και για την Ελλάδα, αλλά και για τον πιο σκράπα μαθητή που γνώρισε ποτέ.

Λίγα λόγια πριν για το ποιός είναι ο Richard D.Wolff:
Είναι επίτιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης, Amherst όπου δίδασκε οικονομικά από το 1973 έως το 2008. Σήμερα είναι... Επισκέπτης καθηγητής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα διεθνών Υποθέσεων του New School University,της Νέας Υόρκης. Διδάσκει επίσης κλάσεις τακτικά στο Forum Μπρεχτ στο Μανχάταν.
Νωρίτερα δίδασκε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ (1967-1969) και κατόπιν στο City College του City University της Νέας Υόρκης (1969-1973). Το 1994, ήταν ένας επισκέπτης Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού (Γαλλία).
Περισσότερες πληροφορίες εδω...λεφτά υπάρχουν! (με τον Richard D. Wolff) from SLY on Vimeo.Κάτι ανάλογο και πιο απλά είχε πει και ο Νίκος Μπογιόπουλος(Δημοσιογράφος)


 Τέλος δείτε ένα πολύ ωραίο βίντεο για το πως θα ήταν οι διαδηλώσεις αν οι κύριοι πλούσιοι δεν ήταν οι ευνοημένοι και δεν κέρδιζαν διπλά και τρίδιπλα...