Patatas Bravas
Συστατικά
- 500 gr πατάτες
- 200 - 250 gr μαγιονέζα
- 3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας ή 1 κ.γ. κέτσαπ
- Ταμπάσκο
- καλό λάδι για τηγάνισμα
Οδηγίες
- Καθαρίζετε και πλένετε τις πατάτες
- Τις κόβετε σε κύβους μεγάλους ή στρογγυλές, όχι όπως κάνουμε τις τηγανιτές.
- Το μυστικό με τις Πατάτας Μπράβας είναι ότι αρχικά τις τηγανίζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και μετά δυναμώνουμε πολύ τη φωτιά μέχρι να γίνουν απ' έξω τραγανιστές.
- Τις βγάζουμε από το τηγάνι, τις βάζουμε σε ένα πιάτο και τις αλατίζουμε.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι τη σάλτσα ντομάτας, τη μαγιονέζα και το ταμπάσκο και το τοποθετούμε πάνω από τις πατάτες.
Λίγα μυστικά ακόμα