Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Το νέο MacBook Air. Η επόμενη γενιά των MacBooks.

Διαθέσιμο με οθόνη 11 και 13 ιντσών.
Σας παρουσιάζουμε το νέο MacBook Air, το απόλυτα φορητό Mac από κάθε έννοια. Με σκληρό δίσκο flash, trackpad πολλαπλής αφής και υψηλής ανάλυσης LED οθόνη 11 και 13 ιντσών, το νέο MacBook Air καταφέρνει να είναι ακόμα πιο λεπτό (0,3 εκ. στο πιο λεπτό του σημείο και 1,7 εκατοστά στο πίσω μέρος), πιο ελαφρύ μόλις 1,06 κιλά αλλά και πιο εύχρηστο από ποτέ.
Η νέα του βελτιωμένη μπαταρία μπορεί να κρατήσει έως 5 ώρες σε χρήση στο 11 ιντσών μοντέλο, έως 7 ώρες στο 13 ιντσών μοντέλο ενώ η αναμονή του φτάνει τις 30 μέρες.
Με επεξεργαστή Intel Core 2 Duo και κάρτα γραφικών της NVIDIA, το νέο MacBook Air καταφέρνει να εκπλήσσει με την ενιαία του κατασκευή από αλουμίνιο (Unibody), κάνοντας το ελαφρύ, λεπτό και ιδιαίτερα σταθερό.
Με τα τελειότερα χαρακτηριστικά, το νέο MacBook Air γίνεται ο απόλυτος σας σύντροφος για τον καναπέ, τη σχολή, το συνέδριο, όπου κι αν είστε. Απλά, η τελειότητα ενός Mac εν κινήσει.
Μέσα στην συσκευασία των νέων MacBook AIr υπάρχει το Αpple Design USB drive για επανεγκατάσταση του λειτουργικού και της σουίτας
iLife ’11.


Πηγή:
www.isquare.g