Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ολοκλήρωση 9ης αγωνιστικής της Superleague


 Η ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής έγινε χθες με 4 παιχνίδια , που σημειώθηκαν μόλις 8 γκολ !!
Δηλαδή 2 γκολ το παιχνίδι..

 Καβάλα ΠΑΟΚ 0-1
Άρης Λάρισα 1-1
Ατρόμητος Παναθηναικός 0-1
ΑΕΚ Εργοτέλης 3-1

Ο Παναθηναικός με το διπλό στο Περιστέρι κράτησε τη διαφορά του -1 από τη κορυφή. Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν αυτός που με το δικό του γκολ στο 2ο ημίχρονο, έδωσε στον ΠΑΟ τους 3 βαθμούς της νίκης. Ο Παναθηναικός, με το εύκολο πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια ελπίζει σε στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Ολυμπιακού για να ανεβεί στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Τί κρατάμε --> Τις εμφανίσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Η ΑΕΚ χθες φιλοξένησε στο ΟΑΚΑ τον Εργοτέλη ο οποίος μπήκε μπροστά στο σκορ με ένα άπιαστο φάουλ του Φραγκουλάκη από τα 30 μέτρα. Η Ένωση, η οποία δεν ήταν καθόλου καλή στο 1ο ημίχρονο, ευτύχησε να πάει στα αποδυτήρια με το γκολ του Παντελή Καφέ. Στο 2ο ημίχρονο με 2 γκολ η ΑΕΚ καθάρισε το ματς, χωρίς ωστόσο να γοητεύσει τους λίγους Ενωσίτες που πήγαν στο ΟΑΚΑ.. Σκόρερ των δυο γκολ ο Μπλάνκο και ο Έντερ..
Τί κρατάμε --> Μικρή προσέλευση του κόσμου, μόλις 6.712

Ο ΠΑΟΚ χθες με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε στη Καβάλα την ομώνυμη ομάδα με 0-1. Σκόρερ ο Γκαρσία στο 12 λεπτό.. 3 στα 3 για τον ΠΑΟΚ με τον Μάκη Χάβο, ο οποίος υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την ΑΕΚ στη Τούμπα με καλή ψυχολογία.. Η Καβάλα σε ένα από τα χειρότερα της παιχνίδια για φέτος, δεν κατάφερε να απειήσει τον ΠΑΟΚ παρά μόνο στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.. Παράπονα για τη διαιτησία έχει ο ΠΑΟΚ, με κραυγαλέα φάση τον μη καταλογισμό πέναλντυ στον Σαλπιγγίδη.
Τί κρατάμε --> Με υπηρεσιακό προπονητή τα πάει καλύτερα

Στη Θεσσαλονίκη το παιχνίδι μεταξύ Άρη και Λάρισας έληξε ισόπαλο 1-1.. Ο Άρης προηγήθηκε με σκόρερ τον Λαζαρίδη στο 54 ενώ η Λάρισα δεν το έβαλε κάτω, και στο 76 με σκόρερ τον Μακίνουα έφυγε από το Χαριλάου με τον 1 βαθμό της ισοπαλίας.. Βαθμός που ίσως είναι πολύ σημαντικός για την προσπάθεια της Λάρσας να φύγει από τις τελευταίες θέσεις της Βαθμολογίας..
Τί κρατάμε --> Δεν κατάφερε ο Άρης να κρατήσει ένα σκορ, όπως και στην Ευρώπη με την Λεβερκούζεν.