Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Εργαστήρια Κοντύλι!!!


Εργαστήρια Κοντύλι
Τα εργαστήρια διεξάγονται στον ειδικό χώρο στα γραφεία μας: Ανδρέα Μεταξά 13-15 & Εμμ. Μπενάκη, 10681 Αθήνα, ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα παρακολούθησής τους μέσω διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο, με χρήση της πρωτοποριακής μας υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης (teleconference) όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.
Για συμμετοχή στα εργαστήριά μας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή συμπληρώστε την ειδική αίτηση συμμετοχής που μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα του κάθε σεμιναρίου (αποστολή με e-mail info@kondyli.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή fax 210-3608008).
Ανοιχτές συναντήσεις ενημέρωσης:
  1. 08/02/2011 Εργαστήρια Ψυχολογίας ενημέρωση.
  2. 09/02/2011 Εργαστήριο Γλώσσας "Βελτιώνω τα γραπτά μου κείμενα" ενημέρωση & συμπλήρωση τεστ πληροφορίες εδώ.
  3. 11/02/2011 Εργαστήριο Γλώσσας "Χτίζοντας ένα κείμενο" ενημέρωση. Στείλτε το κείμενό σας μέχρι 07/02/2011 πληροφορίες εδώ.

Γλώσσα

Τα εργαστήρια εκπαίδευσης στη συγγραφή λεξικών, στη συγγραφή επιστημονικής εργασίας, στη βελτίωση των γραπτών κειμένων, όπως και στη συγγραφή γενικότερα οποιουδήποτε κειμένου απευθύνονται σε όσους/-ες θα ήθελαν, μέσα από την πρακτική εξάσκηση, να βελτιώσουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τη νέα ελληνική γλώσσα, όπως και να αποπειραθούν να διαμορφώσουν μέσα από τα δικά τους κείμενα τη σχέση τους με αυτήν.
Περισσότερα...

Ψυχολογία

Τα εργαστήρια ψυχολογίας αποτελούν ομάδες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από την ψυχική νόσο αλλά και γύρω από τις ψυχολογικές προεκτάσεις σημαντικών γεγονότων της ζωής,  π.χ. χρόνια ασθένεια, απώλεια.
Οι ομάδες αυτές δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρηθούν ομάδες ομαδικής ψυχοθεραπείας. Πρόκειται για ομάδες εκπαίδευσης στις οποίες οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ψυχικές διαταραχές, τα ενδοπροσωπικά και διαπροσωπικά προβλήματα και τη δύναμη της ψυχοθεραπευτικής παρέμβασης. Οι ομάδες θα δώσουν την ευκαιρία ταυτόχρονα στους συμμετέχοντες να εκφράσουν την προσωπική τους εμπειρία και γνώμη και να ανταλλάξουν απόψεις.
Περισσότερα...


Τέχνη

Δημιουργούμε μία νέα προσπάθεια με στόχο τη βελτίωση και ανάπτυξη των γνώσεών μας γύρω από το χώρο της Τέχνης.
Περισσότερα...