Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 
Rasta Thomas'
Rock The Ballet
Με τους BAD BOYS OF DANCE
“Το Μπαλέτο του 21ου Αιώνα!!!”

10 - 13 Νοεμβρίου 2010
Θέατρο Badminton

Παραγωγή: ADaM Productions

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
10, 11, 12 & 13 Νοεμβρίου 2010 στις 21:00

Τιμές Εισιτηρίων:
TET-ΠΕΜ
Αζώνη:45€
Βζώνη:35€           
Γ ζώνη:25€
Δ ζώνη:15€
ΦΟΙΤ.: 10€
 ΠΑΡ-ΣΑΒ
Α ζώνη: 50€
Β ζώνη: 40€
Γ ζώνη: 30€
Δ ζώνη: 20€
ΦΟΙΤ.: 15€

Εισιτήρια διαθέσιμα και στα φυσικά σημεία πώλησης
«Rock the Ballet»: Τα κακά αγόρια θα σας ξεσηκώσουν Κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη, μία σύγχρονη, γεμάτη ενέργεια και αισθησιακή παράσταση χορού με beat μουσική και …προβοκατόρικες χορογραφίες περνάει σαν καταιγίδα από Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία με το κοινό να παραληρεί και τους κριτικούς να γράφουν διθυραμβικές κριτικές!
To "Rock the Ballett" είναι μια δημιουργία του Rasta Thomas, σολίστ του κλασικού μπαλέτου, που αποφάσισε να πετάξει τα «σφιχτά» κολάν, να ξεχάσει τον Τσαικόφσκι και τον Προκόφιεφ και να ξετυλίξει το απαράμιλλο ταλέντο του χορεύοντας στους ροκ ρυθμούς των U2 ή των Black Eyed Peas! Με την Adrienne Canterna να υπογράφει τις περισσότερες χορογραφίες και τους Bad Boys of Dance στη σκηνή ο Rasta Thomas παρουσιάζει, όπως λέει ο ίδιος, το «μπαλέτο του 21ου αιώνα», όπου οι παραδοσιακές τεχνικές του κλασικού μπαλέτου συνυπάρχουν και «ανακατεύονται» με τις δυναμικές, γεμάτη ένταση κινήσεις του σύγχρονου χορού, τις δύσκολες και επικίνδυνες ακροβασίες της ενόργανης γυμναστικής, αλλά και τις ρυθμικές φιγούρες του hip hop.
Από το 2008 μέχρι σήμερα, το Rock the Ballet έχει  πραγματοποιήσει περισσότερες από 450 sold out παραστάσεις σε όλο τον κόσμο, ξεσηκώνοντας πάνω από 250.000 θεατές!!!
Τα sexy και γυμνασμένα «κακά» αγόρια» της ομάδας του Rasta Thomas μεταξύ άλλων χορεύουν τα:  I gotta feelin` - Black Eyed Peas, With or Without You – U2, WE will Rock You – Queen, Billy Jean – Michael Jackson, When Doves Cry – Prince, American Woman – Lenny Kravitz, Viva La Vida – Coldplay κ.ά.
Για περισσότερες πληροφορίες www.badboysofdance.com
Ή ακόμη καλύτερα αναζητήστε βίντεο του Rock the Ballet στο www.youtube.com