Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ!

   Αυτό το blog είναι η κοινή προσπάθεια τεσσάρων νέων παιδιών να ακουστούν. Είμαστε όλοι κάτω των 25 και θέλουμε να κάνουμε κάτι δικό μας, να ενημερωνόμαστε και να κινητοποιούμε ανθρώπους. Μας ενδιαφέρουν οι τέχνες, το θέατρο, ο αθλητισμός, η μαγειρική, το γέλιο και… αυτό το κάτι άλλο που θα μας εκπλήξει, θα μας συγκινήσει, θα μας βάλει σε σκέψεις και θα μας παρακινήσει.
   Σε αντίθεση λοιπόν, με τις κατηγορίες που επισυνάπτονται στη γενιά μας, δε θέλουμε, δε μπορούμε να μένουμε κουφοί και αδιάφοροι στα όσα συμβαίνουν γύρω μας και στην πόλη μας. Δεν τη θεωρούμε κενή και νεκρή, αλλά ένα ζωντανό οργανισμό που προσφέρει, προτείνει και, κυρίως, δε σταματά να μας εκπλήσσει.
   Και τώρα έρχεστε εσείς, οι αναγνώστες και επισκέπτες αυτού του Blog. Με τη βοήθειά σας θα γίνουμε καλύτεροι. Γι’ αυτό το λόγο σας ζητάμε να σχολιάζετε, να διορθώνετε και να διαφωνείτε με αυτά που γράφουμε, έτσι ώστε να βελτιωθούμε για να έχετε και εσείς την καλύτερη ενημέρωση!
Επίσης σας περιμένουμε στο group μας στο Facebook
Καθώς και στο profile μας , να συμμετέχετε ενεργά ,μέσω σχολίων ,πιθανών προτάσεων και ότι άλλο θεωρείτε απαραίτητο! Μην διστάσετε να μας προτείνετε σε φίλους ,αν σας κάνουμε αυτό που λέει η γενιά μας "κλικ".